Nyheter

Nyheter fra Natteravnene

Natteravnene går digitalt - lansering av Nettravnene

Etter 30 år på gata går Natteravnene digitalt. Sammen med No hate lanserer vi Nettravner – en ny ordning som skal gjøre det lettere for foreldre å delta i barnas digitale oppvekstmiljø. Nettravnene er til for å hjelpe barn og unge som opplever ubehagelige ting på nett. Ordningen organiserer frivillige i Nettravn-grupper i sitt digitale nærmiljø. Målet er å gjøre internett til et litt tryggere og bedre sted å vokse opp for barn og unge. 

I tillegg til å være tilstede i samtalene i sosiale medier, er Nettravnene alltid ett klikk unna for barn og unge som trenger noen å snakke med om små og store utfordringer i sosiale medier. Nettravnene er tilstede på både Instagram, Facebook og på en egen chat på Nettravnene.no.

Nettravnene har blitt utviklet i samarbeid med skoleverket og ambisjonen er at Nettravnene blir en naturlig del av den digitale oppveksten til barn og unge. Ordningen er utviklet av No hate i samarbeid med Kripos, elever og lærere på  og den skal driftes og videreutvikles av Natteravnene. Utviklingen av Nettravnene er finansiert med støtte fra Konfliktrådet og Sparebankstiftelsen DNB. 


Nettravnlogo

RSS Feed 

Nyheter om Natteravnene fra norske nettsteder

- Noe må gjøres (Dagbladet.no)

Friday April 16, 2021

Sommeren nærmer seg med stormskritt - det medfører hyppigere bruk av elsparkesykler. Les mer >>>

Borgervern er ikke svaret (Lister24)

Thursday April 15, 2021

Fortvilelse, frustrasjon og sinne brer seg i lokalbefolkningen etter hærverk og skadeverk på offentlig eiendom som to ungdomsgjenger i Farsund og Vanse mistenkes å stå bak. Les mer >>>

«Nattevaktene» skal ut og gå i helgene (Lister24)

Wednesday April 14, 2021

Mottoet er heller borgervenn enn borgervern. Fredag kveld og natt til lørdag skal Nattevaktene ut og gå i Vanse og Farsund for å komme i dialog med ungdommen. Les mer >>>

Natteravnene i Bergen Sentrum (Facebook)

Tuesday April 13, 2021

Da holder vi NiBs gruppen fortsatt på vent iht at Kommunens smitteverns ?? regler ? ? Les mer >>>

Setter pris på initiativet (Lister24)

Tuesday April 13, 2021

Lensmann Bernt Mushom er enig med Stian Nesse i at det ikke er noen god idé med borgervern. Les mer >>>


Nyhetsovervåkningen leveres av

mb-gfx-logo

Kontaktinformasjon:
Besøksadresse:
Storgata 28A, 0184 Oslo
(inngang Lybekkergata)
Telefon: 23 00 21 20
E-mail: post@natteravnene.no
Choose a location
Natteravnene
59.913826, 10.752600

Nyheter om Natteravnene fra norske nettsteder

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.