Spørsmål? Kontakt oss

Natteravnenes administrasjon har ansvaret for daglig drift og tar i mot alle henvendelser som omhandler Natteravnene.

Åpningstider og telefontider:
Mandag-fredag: 09:00 - 16:30 og Fredag-Lørdag: 20:30 - 03:30

For henvendelser som haster, ta direkte kontakt med en fra administrasjonen.
Har du innspill eller tips til saker, send oss en e-post til post@natteravnene.no

Pressekontakt

Administrasjonen

Administrasjonen besørger til enhver tid de ulike gruppenes behov samt spiller en avgjørende rolle ved videreutvikling og vedlikehold av Natteravnenes forhold til ulike samarbeidspartnere.
Stacks Image 250

Lars Norbom


Generalsekretær
Telefon: 23 00 21 20
E-post: lars@natteravnene.no
Ansvarlig for den daglige drift, mediadekning og forvaltning av Natteravnenes økonomi.
Lars Norbom er født i 1966. Han er utdannet fengselsbetjent ved Kriminalomsorgens Utdanningssenter og har tidligere arbeidet ved hhv. Ullersmo og Ringerike fengsler. Han har også markedsføringsbakgrunn fra næringsmiddelindustrien. Han ble ansatt i Natteravnene i 1997, etter å ha deltatt som frivillig i organisasjonen siden startåret 1990. I perioden 1992 til 1997 var han styreleder i organisasjonen.
Stacks Image 255

Gry-Janicke Nordby


Frivillighetskoordinator Nærmiljøgrupper i Oslo og Akershus
(40% arbeidstid)

E-post: gry@natteravnene.no

Gry-Janicke født 1973. Hun er utdannet markedsfører og har tatt grunnleggende fag i prosjektledelse. Hun er aktiv og engasjert innen frivillig arbeid og verv i nærmiljø og skole.
Gry-Janicke har hatt flere roller og ansvarsområder innen forretningsdrift gjennom mange år. Hun startet fast arbeid i familiebedriften som 20-åring, og har skapt seg solid erfaring innen salg, markedsføring, økonomistyring og personal.
Ved siden av koordinatorjobben i Natteravnene, har Gry-Janicke sin egen kafè og bakeriutsalg i Oslo.
Ansvarlig for oppfølging av etablerte natteravngrupper. Bistår med hjelp til ulike oppgaver ved oppstart av nye grupper i kommuner og nærmiljøer.
Stacks Image 264

Cecilie Brochmann

Frivillighetskoordinator
Oslo sentrum
(50% arbeidstid)
Telefon: 23 00 21 20
940 15 570
E-post: cecilie@natteravnene.no
Cecilie (f. 1991) er ansvarlig for rekrutteringsprosess og oppfølging av vandrere i Oslo sentrum. Hun vedlikeholder Natteravnenes kontaktnettverk og utvikler samarbeid med relevante aktører i hovedstaden
 

Pressekontakt


Lars Norbom, Generalsekretær
Telefon: 907 39 347
E-post: lars@natteravnene.no

Styret

Natteravnenes styre velges av årsmøtet og består hovedsakelig av frivillige natteravner fra natteravngrupper i Oslo og Akershus. For å kontakte styret, send mail til styret@natteravnene.no. Natteravnenes styret består av:
Stacks Image 274

Sander Brink


(politiadvokat, f.1987)
styreleder
Sander Brink gikk på internasjonal skole i Frankrike i 6 år og er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo 2013. Politiadvokat i Møre og Romsdal politidistrikt. Tidligere namsfullmektig i Oslo politidistrikt og skattejurist i Skattedirektoratet, samt deltidsjobb som vekter og ulønnet verv som gruppeleder i Gatejuristen. Begynte som natteravn august 2009 og var aktiv i Oslo sentrum frem til 2014. Styreleder siden 2012.
Stacks Image 281

Siri Skrøder


(leder, f.1960)
styremedlem
Siri Skrøder er født i Fredrikstad, men har bodd i Oslo i 28 år. Er utdannet førskolelærer og bedriftsøkonom. Har jobbet med barn i 30 år og er nå leder for Personal og barnehageledelse i Stiftelsen Kanvas. Kanvas er en stiftelse som på ideelt grunnlag utvikler og driver barnehager, og som er pådriver for å bedre barns oppvekstvilkår i Norge. Begynte som natteravn i 2008 og har bl.a. vært med på å etablere natteravngruppe på Karlsrud (Nordstrand).
Stacks Image 411

Jan Bøhler


(politiker, f. 1952),
styremedlem
Jan Bøhler er vokst opp i Groruddalen og er utdannet cand.mag. fra Universitetet i Oslo. Han har hatt en rekke politiske verv, var leder i Oslo Arbeiderparti 2004-2016 og har sittet på Stortinget siden 2009. Jan Bøhler er inne i sin andre periode i natteravnstyret. Han synes det Natteravnene gjør er svært positivt for samfunnet – og engasjerte seg blant annet sterkt høsten 2011, da det ble mobilisert stort i forhold til alle overgrepsvoldtektene i Oslo. Han har også de senere årene flere ganger bidratt ved å gå natteravn lokalt i egen bydel.
Stacks Image 309

Kim Marius Ilmo Bolin


(samfunnsøkonom, f.1989)
styremedlem
Kim Marius Ilmo Bolin er vokst opp på Mortensrud i Oslo og er utdannet samfunnsøkonom fra NTNU i Trondheim. Studieutveksling til New York City i 2008. Startet eget firma i 2010. Begynte som natteravn i bydel Søndre Nordstrand og ble senere en aktiv vandrer i Oslo sentrum fra november 2013. Valgt inn i styret mai 2015.
Stacks Image 316

Eva Raknerud Braathen


(pensjonist, f.1946)
styremedlem
Eva Raknerud Braathen er født i Oslo i 1946 og har bodd her hele livet. Er utdannet innen regnskap/økonomi, noe som også ble området hun jobbet med, sist som AP Manager hos GE Healthcare AS. Gikk av med pensjon sommeren 2013 og meldte seg som frivillig hos Natteravnene samme høst. Er glad i byen sin og vil gjerne at den skal være et godt og trygt sted for alle, enten man bare er innom eller bor her. Hun bidrar også noe som frivillig på språkkafe, og tror språk er viktig for en god integrering.
Stacks Image 295

Olav E. Storm


(fotograf/selvstendig næringsdrivende, f.1954)
varamedlem
Olav Erik Storm er fra Oslo, engasjert i frivillig arbeide i Bydel St. Hanshaugen og Marienlyst skole. 10 år som FAU-leder, 6 år Drifts-styreleder, 3 år medlem av KFU (Kommunalt Foreldreutvalg). Ansvarlig for organisering og koordinering av natteravning for 8 skoler i Oslo vest. Mottatt Marienlyst Vels Ærespris og Miljø- og Kulturprisen for Bydel St. Hanshaugen.
Stacks Image 422

Thomas Evensen


(lagerekspeditør, f. 1980),
varamedlem
Thomas Evensen er utdannet butikkmedarbeider og jobber daglig som lagerekspeditør på Felleskjøpets sentrallager på Gardermoen. Har vært aktiv med i frivillig arbeid i mange år, blant annet i Hjelpekorpset, som natteravn, Alternativ Jul og litt hos museumsjernbanen Tertitten på Sørumsand. Begynte med natteravning i Fauske rundt 1997 og gikk i Oslo sentrum i 98/99 mens han var i militæret på Hønefoss. Har vært en meget aktiv vandrer i Oslo sentrum fra 2017 og fram til dags dato.

Logo nedlasting

Her kan du laste ned høyoppløslige utgaver av logoen til Natteravnene. Merk at vår logo og navn er varemerket og at vi er de offisielle Natteravnene.
Kontaktinformasjon:
Besøksadresse:
Storgata 28A, 0184 Oslo
(inngang Lybekkergata)
Telefon: 23 00 21 20
E-mail: post@natteravnene.no
Choose a location
Natteravnene
59.913826, 10.752600

Nyheter om Natteravnene fra norske nettsteder

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.