Natteravnene

Velkommen til Natteravnenes offisielle hjemmeside

Natteravnenes offisielle hjemmeside

Spørsmål? Kontakt oss

Natteravnenes administrasjon har ansvaret for daglig drift og tar i mot alle henvendelser som omhandler Natteravnene.

Åpningstider og telefontider:
Mandag-fredag: 09:00 - 16:30 og Fredag-Lørdag: 20:30 - 03:30

For henvendelser som haster, ta direkte kontakt med en fra administrasjonen.
Har du innspill eller tips til saker, send oss en e-post til post@natteravnene.no

Pressekontakt | Personvernerklæring

Administrasjonen

Administrasjonen besørger til enhver tid de ulike gruppenes behov samt spiller en avgjørende rolle ved videreutvikling og vedlikehold av Natteravnenes forhold til ulike samarbeidspartnere.
Stacks Image 609

Lars Norbom
Generalsekretær

Telefon: 23 00 21 20
E-post: lars@natteravnene.no

Ansvarlig for den daglige drift, mediadekning og forvaltning av Natteravnenes økonomi.
Lars Norbom er født i 1966. Han er utdannet fengselsbetjent ved Kriminalomsorgens Utdanningssenter og har tidligere arbeidet ved hhv. Ullersmo og Ringerike fengsler. Han har også markedsføringsbakgrunn fra næringsmiddelindustrien. Han ble ansatt i Natteravnene i 1997, etter å ha deltatt som frivillig i organisasjonen siden startåret 1990. I perioden 1992 til 1997 var han styreleder i organisasjonen.
Stacks Image 722

Elisabeth S. Jakobsen
Frivillighetskoordinator (i permisjon)

Telefon: 94015570

E-post: koordinator@natteravnene.no

Elisabeth er født i 1991. Hun har en mastergrad i helse- utviklings- og samfunnspsykologi fra UiO. Før hun begynte i Natteravnene i august 2023 jobbet hun fem år som miljøterapeut i en omsorgsbolig i Bærum.

I Natteravnene jobber hun med oppfølging og rekruttering av frivillige i Oslo og rundt om i Norge, og har i tillegg diverse andre administrative og praktiske oppgaver knyttet til driften av organisasjonen.
Stacks Image 743

Anette Haugen
Redaktør Gatelangs / Vikar frivillighetskoordinator

Telefon: 940 15 570
E-post: koordinator@natteravnene.no

Anette er født i 1963, oppvokst på Lambertseter i Oslo og har en cand. mag.-grad i journalistikk og språk. Hun har en allsidig bakgrunn, der hun ikke minst har jobbet mange år som frilansjournalist og redaktør for en rekke ulike aviser og magasiner. Siden 2012 har hun blant annet vært redaktør for Gatelangs.

I en periode framover, mens frivillighetskoordinator Elisabeth S. Jakobsen er i foreldrepermisjon, vil Anette gå inn i en deltidsstilling som vikarierende frivillighetskoordinator, der hun vil ivareta Elisabeth sine oppgaver, slik som oppfølging og rekruttering av frivillige, med mer.
 

Pressekontakt


Lars Norbom, Generalsekretær
Telefon: 907 39 347
E-post: lars@natteravnene.no

Styret

Natteravnenes styre velges av årsmøtet og består hovedsakelig av frivillige natteravner fra natteravngrupper i Oslo og Akershus. For å kontakte styret, send mail til styret@natteravnene.no. Natteravnenes styret består av:
Stacks Image 729
Martin Torp D’alessandro
(IT-driftsleder,
f. 1975)
styreleder
Martin Torp D’Alessandro er født og oppvokst i Oslo sentrum, bor nå på Holmlia og anser seg selv som en ekte Oslogutt. Han jobber til daglig som IT-driftsleder for Sykehusapotekene HF. Han har vært engasjert i mye frivillig arbeid, spesielt rettet mot barn og unge. Første gang han gikk natteravn var i nærmiljøet på Holmlia i 2010. I 2014 ble han rekruttert til å gå i Oslo sentrum i 2014, der han de senere årene har vært vandringsansvarlig. Han er opptatt av å løfte fram frivilligheten i samfunnet.
Stacks Image 731
Hanne Hansgård
(rådgiver, akrim
f.1983
nestleder
Hanne Hansgård er oppvokst Oslo med noen år i Misvær i Nordland. Hun jobber med arbeidslivskriminalitet og har vært natteravnskoordinator for Ruseløkka skole siden høsten 2014 og er svært aktiv innen natteravnsamarbeidet i Oslo Vest. Hun synes Natteravnene er et godt initiativ, der hun gjerne vil bidra ytterligere ved å sitte i styret.
Stacks Image 733
Hans-Petter Fjeld
Spesialist Datasikkerhet, f. 1985
styremedlem
Hans-Petter Fjeld er født og oppvokst på Høybråten i Oslo. Har arbeidet som servicetekniker, dørvakt, buss-sjåfør, it-konsulent og nå som spesialist på datasikkerhet.
Startet å gå som natteravn i Oslo sentrum i 2011.
Stacks Image 735
Erling O. Turtum
(eiendomsmegler, f. 1976),
styremedlem
Erling O. Turtum er vokst opp på Brattlikollen og Ryen, og bor nå på Høyenhall i bydel Østensjø. Han har master- og bachelorutdannelse fra Handelshøyskolen BI og jobber som eiendomsmegler. Han innehar en rekke politiske verv og er blant annet leder av Østensjø Arbeiderparti og styremedlem i Oslo Arbeiderparti, medlem av bydelsutvalget i Østensjø og også varamedlem i Home Start Norge. Erling begynte å gå natteravn i Oslo sentrum i 2012 og har siden også gått natteravn lokalt. Nytt styremedlem i Natteravnene fra 2022.
Stacks Image 737
Monica Nygaard Nytorpet
(leder/manager, født 1987)
styremedlem
Monica Nygaard Nytorpet er født og oppvokst på Vestli i Groruddalen, bor nå på Vinterbro, men har fortsatt en sterk tilknytning til Oslo. Hun jobber i dag som leder for Booking & Management og manager i ShowPeople, og har fra tidligere erfaring som senior prosjektleder i over ti år fra Medvind Eventbyrå. Hun begynte blant annet sin karriere basert på frivillig arbeid med data-arrangementet The Gathering i Vikingskipet og musikkfestivaler. Monica er mor til to og har tatt med seg frivillighetsånden inn i både barnehageverv, som tidligere FAU-leder og FAU-representant på Sjøskogen skole.
Stacks Image 739
Dennis Andersen
(optiker, født 1970),
varamedlem
Dennis Andersen er oppvokst i Danmark, flyttet til Norge i 1996 og bor nå på Vinterbro.
Han er utdannet optiker, jobber for tiden på Interoptik Nesodden på Tangen Senter, er gift og har to barn i tenårene. Dennis har mye erfaring med styrearbeid, blant annet som medarbeiderrepresentant i sin første jobb i Norge, Brilleland, fra barnehage og fotballklubben Nordby IL. Dette har gitt ham et stort nettverk, som han har tatt med inn i det lokale natteravnarbeidet på Vinterbro, der han har vært involvert siden rundt år 2010, før hans egne barn ble ungdommer. Han er per i dag ansvarlig for Natteravnene på Nordby/Vinterbro.
Stacks Image 741
Kristin Hoff
(helseutdannet, f. 1973),
varamedlem
Kristin Hoff er født og oppvokst på Ski i Akershus og bor nå i Drøbak. Hun har jobbet som sikkerhetsvakt innen staten og er utdannet innen helse. Hun har lang erfaring som frivillig i Frogn Kommune, ikke minst med ungdom og eldre. Kristin har vært og er fremdeles frivillig hos Norsk Folkehjelp Oslo, innenfor sanitet/søk redning. Der er hun også styremedlem. Hun begynte å gå natteravn i Oslo Sentrum rundt år 2017. Ny i Natteravnenes styre i 2022.

Logo nedlasting

Her kan du laste ned høyoppløslige utgaver av logoen til Natteravnene. Merk at vår logo og navn er varemerket og at vi er de offisielle Natteravnene.
Vandringsværet i OSLO
Stacks Image 678

Kontaktinformasjon:
Besøksadresse:
Christian Kroghs gate 10, 0186 OSLO
Telefon: 23 00 21 20
E-mail: post@natteravnene.no

Nyheter om Natteravnene fra norske nettsteder

Stacks Image 689

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.